FISHY

Keresés a Blogon / Search This Blog

2011-10-25

HAUL: ESTÉE LAUDER TRIO

Egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam ezt a cukiságot (mert tisztában van vele mennyire bomlok a sminkcuccokért). Ez egy grátisz termék az Estée Laudertől, mely egy selymes pirosítót (Signature Silky Powder Blush in Nude Rose), egy mattként aposztrofált, de apró csillámokat tartalmazó bronzosítót (Bronze Goddess Soft Matte Bronzer) és egy selyemfényű púdert (Signature Shimmer Powder in Gold Pearl) tartalmaz.
Vessünk csak egy közelebbi pillantást a dobozra...

One of my best friends (who knows how much I am into make-up stuff) gave me this cutie. Its a gift trio compact from Estée Lauder which contains Signature Silky Powder Blush in Nude Rose, Bronze Goddess Soft Matte Bronzer and Signature Shimmer Powder in Gold Pearl.
Let's see what's inside the box...



Ahogy azt Ti is láthatjátok, kívül gyönyörű fényes a felülete... ami sajna remekül gyűjti az ujjlenyomatokat és a karcolásokat, de még így is nagyon szépnek találom a minimalista fekete szín és  az arany logó kombinációját.


As you can see, the surface is nice and shine... which unfortunately collects fingerprints and scratches perfectly. Hovewer, I still find the minimalist black colour combined with the classic golden logo quite nice.




Belül (balról jobbra haladva) van egy finom rózsaszín pirosító, egy gyönyörűséges bronzosító és egy kompakt púder, ami tökéletes highlighterként. Találunk még egy faltól falig érő  tükröt és egy mini pirosító ecsetet is a dobozban. A színek a bőrömön nagyon természetesnek, könnyen építhetőnek és elég tartósnak is bizonyultak. (Sajna még nem volt időm swatchokat készíteni, de ígérem, amint időm engedi, pótlom a hiányosságot.)

On the inside (from the left to the right) there is a subtle pink blush,  a beautiful bronzer and a powder which functions perfectly as a highlighter. You can also find inside a wall-to-wall mirror and a mini blush brush in the box. The colours are very natural and blendable on my skin and they last quite long. (I haven't had time to make swatches but I promise I'll do that as soon as I can.)


Összességében úgy gondolom, hogy ez a kis doboz hosszú távon is alapdarabja lehet bárki sminkes utazókészletének (az enyémben legalábbis mostantól biztos ott a helye).

My overall opinion is that this tiny black box can be an essential all-time member of your travel make-up kit (it sure will be in mine).

Nektek tetszik?

Do you like it?

No comments:

Post a Comment

MAGAMRÓL/ ABOUT ME:

My photo
Hungary
Szabadidőmben nagy szerelmemmel a sminkkel foglalatoskodok: make-up site-okon barangolok, termékeket gyűjtök be és tesztelek... és most már blogot is írók erről! Jó szórakozást! :-) I spend my free time with my favourite thing: make up. I search for interesting beauty sites, blogs and videos. I collect and test beauty products... and from now on I also write about all this stuff. I hope you'll enjoy it! :-)

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Globe